Een manier van studeren en spelen voor cellisten die zich verder willen ontwikkelen,
als mens, als musicus en als cellist.

De Cello Academie Zutphen is een initiatief van Stichting CelloWercken Zutphen. Deze stichting biedt getalenteerde cellisten opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid cellisten uit binnen- en buitenland te ontmoeten en een podium. Naast de Cello Academie organiseert deze stichting eens in de twee jaar het Cello Festival Zutphen.

Cello Academie Zutphen
Muziek is een manier van leven, een pad dat om regelmatige oefening, studie en verdieping vraagt. Voor ambitieuze cellisten die dit pad willen gaan organiseert de Cello Academie Zutphen intensieve cursussen en studiedagen met afsluitende concerten op diverse locaties. Het Cello Festival Zutphen biedt deze studenten een podium.

flyer NLLeren met bezieling te musiceren en die bezieling te delen met het publiek
Docenten dagen studenten uit zich breed te ontwikkelen, als cellist, als musicus en als mens. Zo ontwikkelen zij zich tot musici, die bewogen en geïnspireerd muziek maken, en verder durven en kunnen gaan dan technisch goed spelen. Zij leren hoe zij de emoties die de muziek bij hen oproept over kunnen brengen op hun toehoorders en zich met hen te verbinden.

Voor meer informatie DOWNLOAD DE FLYER
Jeroen den Herder

Oprichter Cello Academie Zutphen